Wednesday, December 28, 2011

Cake Hari Keluarga

Hari Keluarga Mastuki Tuminah 2011...Pertama kali diadakan...sangat2 seronok walaupun tak cukup korum..Keluarga sebelah suami ni sangatlah ramai...12org adik-beradik, 10 lelaki...tu diaaa..tinggal sorang je masih bujang...mak mertua dah ada 33 org cucu, paling besar dah masuk university, paling kecik umur 5 bulan...

Hari Keluarga baru2 ni buat di sini (blogspot), atau blh refer sini (fb), kem motivasi kendalian by one of the Mastuki brothers. Tapi gambar hari keluarga xdelah...tu semua gambar2 peserta kem...mana2 sekolah or sapa2 yang nk buat kem motivasi tu bolehlah hubungi nama tertera di blogspot dan fb tu...seronok....aiii promote free ni...hihihi

Tapi nak tayang kek-kek yang ditempah oleh ahli keluarga....terima kasih buat family yang bongsu, Faisal aka adik dan wifey Eliz sbb suka sgt nk tempah Red Velvet Cake..2 biji tau... Pastu nak thank you to my beloved ever lasting husband coz menempah Brownies dan Cheese cake...suka tau....hehehe...

Yang ni buat tambahan menu, I made Beef Stew with garlic bread...We had fun having BBQ at night....Party Lamb BBQ... Makan, borak, ketawa, mandi-manda, makan lagi, borak, ketawa, mandi-manda, makan lagi...smpi bila pun tak habis....and spending a night at the camp...great!

Thank you to all the Mastuki family...Moga silaturrahim tetap utuh, and may Allah bless y'all...

1 comment:

  1. I enjoyed your post. It’s a lot like college – we should absorb everything we can but ultimately you need to take what you’ve learned and apply it.
    Saab 9-5 AC Compressor

    ReplyDelete